Wednesday, July 7, 2010

hey..nk wat APE neh..??!

hey..ape perlu buaat neh...??
da bpe mggu da sye tpkir neh..nk wat ape neh..
sti korg plik npela n ape yg tlh tjadik ngn aku neh en...=))



yang sbenanye..besday sumone spesel is around da corner..n i xpkir2 pape ponn utk besday c budak acamm tuh...no idea laa...apa mauu bikin neh....aiiyaaakk..(-,-)
ooouhh..idea~idea~cptla dtg kpd ku...neh 1st tym aku celebrate besday my MR.NGOKNGEK tuh..=)



klo c diaa baca ini post msti c diaa pijak2 aku..haha~sori..luf 2 kol u dat way..public kn..so no need to kol u mnje2..hee~

cepat2!dr skg aku perlu pkir apaa mauu buaat dat day meh...sumtg yg c bdk acamm 2 akn egt smpe ble2..oouh noo..mauu pkir present pe ag mauu kasik ini budak ngek2..hee..mauu pkir sumtng yg surprisee! tuk budak acamm neh...

dr dloo ag nk wt bnde2 cmni la pling aku xbpe ske..haha..bkn ape..takot xmnjdik..takot c pnyambot besday xske...takot akan jdik bnde yg xspatotnye jadik..xreti plih present ape yg ssuai..n takot mcm2~
tp..papeponn bnde cmni la aku msti wat utk org2 yg aku syg..xkirela spe pon..sspe yg mghargai aku..aku akn wat bnde2 spt bg present..haha..xreti2 nk plih2 present tuk org neh~
oouhh~apa mauu bikin mse besday mamat pnerang jantong aku neh...
ouhh~idea2...(-,-)

.FULLSTOP.
~kehidupan ku musics ku~

sepetang bsme lappy tchente..=)

huu...lps jep mkn tgari aku teros mgadap my lappy..hee..pe lg on9...
slalu sgt on fb2~oouh..bosan..tidak pd ptg neh...tbe2 ptg neh aku bce artikel 1001 RAHSIA DIRI dr website doktor fazilah kamsah...menarik2~mcm2 yg ak dpt tauu..haha
but..ak tertarik ngn due artikel neh...
1st is about ape bezenye CINTA, SAYANG,MINAT dan SUKA..hehe..menarik kn..bg aku susah nk bezekn keempat2 pkataan neh..bg aku lebih kurang sme jep..tp..sbenanye..laen maksodnye bg stiap pkataan..org skrg mudah meluahkan yg die cinta syg minat n ske pd seseorg tnpe mngetahui ape sbenanye maksod pkataan yg diluahkan tu..
mari kte tgk ape sbenanye beze sume2 pkataan madah2 yg sering diucap oleh psgn yg bchente o even yg da kawen o maybe mmbe ssme mmbe neh..hee..=)

Cinta
Kita memang mengharapkan dia menjadi milik kita. Segala apa yang kita buat, kalau buleh nak dia tahu.. dan kita sebuleh mungkin tak nak sakitkan hati dia. kita akan sentiasa berfikir tentang dirinya. (dalam erti lain : cinta di tujukan kepada seseorang yg kita selalu ingat dan mimpi.. Tanpanya kita akan rasa sunyi dan kita cintakan sepenuh jiwa dengan hati yg ikhlas kepadanya walaupun dia buat tak tau je)

Sayang
Kita memerlukan dia di masa kita mahukan seseorang untuk berkongsi rahsia dan kisah duka kita. selalunya kita akan sayangkan seseorang yang menjadi TELINGA kepada masalah kita. (dalam erti lain : sayang di tujukan kepada seseorang yang boleh membuangkan masa dia untuk mendengar dan memeningkan kepalanya dgn masalah kita dan kita jugak boleh menyakitkan hati dia kerana kita bukannya cinta kepadanya)

Suka
Kita sukakan dia kerana dia kelakar. Dia happy-go-lucky. Bila bersama dengan dia, kita rasa nak tergelak sampai nak pecah perut. Tapi, kita taklah rindu sangat kat dia bila tak berjumpa seminggu…(dalam erti lain : suka di tujukan kepada seseorang yang boleh menjadi pelawak kepada kita. Kita akan suruh dia diam sekirangnya keng kita dah nak pecah…)

Minat
Apa sesuatu pada dirinya yang menarik kita untuk mendekatinya.(dalam erti lain : minat ditujukan kepada seseorang yang ada sifat, peribadi atau barang yang kita mahukan… )

so..skg neh..korg da ley tau ape sbenanye prasaan korg kt sumone 2 kn..ape yg btoi2 korg rsekn ble korg ngn seseorg tu..hee..

and 2nd article yg aku ske is about AYT TERSIRAT PEREMPUAN...hee..
ayt2 tersirat perempuan neh lelaki wajib n msti amek tauu..yela..seseorg perempuan 2 ponn ade egonye...kdg2 2 ape yg dorg ungkapkn 2 bkn sbena yg nk dsampaikan oleh kaum lelaki..hehe..btull..aku xtipoo..coz aku pon wat mcm 2..so laki kne phm ayt2 tsirat prempuan neh utk mngelakkan pgadohan uii..^_^

Kalau perempuan tanya: Lawa ke budak pompuan tu?
Makna tersembunyi: Siapa yang paling lawa? I ke, budak pompuan tu?

Kalau perempuan tanya: You dah makan ke belum?
Makna tersembunyi: Jom pi makan. Lapar ni!

Kalau perempuan kata: Lawa-lawa la baju kat sini, yek.
Makna tersembunyi: Belikanlah untuk I.

Kalau perempuan kata: Rasa macam nak pening la.
Makna tersembunyi: Tolong picit kepala.

Kalau perempuan kata: Letihnya hari ni. Mana nak masak, basuh kain-baju lagi...
Makna tersembunyi: Kita makan kat luar jelah. Lepas tu, tolong basuh kain-baju sekali, yek.

Kalau perempuan kata: Kita lebih sesuai berkawan saja.
Makna tersembunyi: I tak nak kat you. Tak paham-paham ke?

Kalau perempuan kata: I suka berkawan dengan you. You baik, memahami bla bla bla...
Makna tersembunyi: Hish... I rasa macam minat sesangat kat you la... Rasa macam nak jadi awek you je.

Kalau perempuan tanya: You pernah tak teringatkan awek you yang dulu?
Makna tersembunyi: Kalau nak gaduh, kalau berani sangat, sebut la nama dia depan aku.

Kalau perempuan kata: I sanggup berkorban demi kebahagiaan you.
Makna tersembunyi: Amboi! Aku kena berkorban.Habih, hangpa dua ekoq gak yang seronok.

Kalau perempuan kata: I tak kisah kalau memang betul you nak kahwin lagi satu. Asalkan you berterus-terang dengan I, bersikap jujur dan berlaku adil.
Makna tersembunyi: Sapa kata aku tak kisah? Adil ke tak adil, aku tak kira! Langkah mayat aku dulu sebelum nak menikah lagi satu.



n ag satu..pkataan2 yg biasenye gurl2 kt lua sne ske sebot yg ade mksodnye tsndrik..haha..ak ponn slalu sebot...hee..tpakse mngaku..=)

FINE
Ini la yang perempuan suka gunakan untuk hentikan pergaduhan, lebih-lebih lagi bila dia rasa dia yang betul dan anda kena diam. Jangan sekali kali gunakan perkataan ini untuk memberi gambaran rupanya, terutama sekali apabila dia sedang mencuba pakaian di kedai - hanya akan membawa anda berdua bergaduh.

LIMA MINIT
Ini sebenarnya setengah jam. Ianya sama jugak dengan lima minit yang perlawanan bola sepak akan berakhir sebelum anda membawa sampah ke luar, jadi ini adalah pertukaran yang seimbang.

TAKDE APA-APA
Ini bermakna "something" dan anda perlu berjaga-jaga! Perkataan ini melambangkan perasaan perempuan yang inginkan anda berputar-putar kat dalam macam mesin basuh. Selalunya, ini akan memulakan pergaduhan yang akan bertahan selama 'LIMA MINIT' dan diakhiri dengan 'FINE'.

PERGILAH! (dengan kening terangkat)

Ini adalah satu cabaran yang akan membuat si perempuan menjadi marah dengan 'TAKDE APA-APA' dan diakhiri dengan 'FINE'. PERGILAH (dengan kening biasa) Ini bermakna 'mengalah' atau 'buat je la apa yang awak nak sebab saya tak kisah'. Anda hanya akan mendapat situasi ini dan dalam beberapa minit diikuti dengan 'TAKDE APA-APA', 'FINE' dan dia akan bercakap kembali dengan anda dalam masa 'LIMA MINIT' apabila dia dah sejuk.

MENGELUH YANG KUAT
Ini sebenarnya bukanlah perkataan, tetapi kenyataan yang sering disalah anggap oleh kaum lelaki. 'MENGELUH YANG KUAT' bermakna dia merasakan anda adalah seorang yang bodoh ketika itu dan dia sendiri terfikir kenapalah dia menghabiskan masa berdiri di situ dan bergaduh mengenai 'TAKDE APA-APA'.

MENGELUH YANG PERLAHAN
Lagi sekali, ini bukanlah perkataan. 'MENGELUH YANG PERLAHAN' membawa maksud yang dia berasa puas. Adalah lebih elok jika anda duduk diam, jangan buat sebarang tindakan... dan dia akan kekal puas.

OKAY LAH
Ini adalah kenyataan yang paling merbahaya seorang perempuan boleh buat kepada lelaki. 'OKAY LAH' bermakna dia ingin berfikir panjang sebelum dia membalas terhadap perbuatan anda yang telah menyakitkan hatinya. 'OKAY LAH' selalunya digunakan dengan 'FINE' bersama 'Kening Yang Terangkat'.

BUAT LAH
Satu ketika di masa depan dalam masa terdekat, anda akan dilanda masalah yang besar.

TOLONGLAH
Ini bukan kenyataan, sebaliknya adalah pelawaan. Seorang perempuan memberi anda peluang untuk mengeluarkan sebarang alasan atau sebab di atas apa yang telah anda lakukan. Anda mempunyai peluang yang adil dengan kejujuran, jadi berhati-hati dan anda tidak akan mendapat 'OKAY LAH'.

TERIMA KASIH
Seorang perempuan mengucapkan terima kasih. Jangan pengsan. Terima dan ucapkan sama-sama.

TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK
Ini banyak berbeza dari 'TERIMA KASIH'. Seorang perempuan akan menggunakan ini apabila dia dah terlampau marah pada anda. Ini menunjukkan yang anda telah menyinggung perasaannya dan akan diikuti dengan 'MENGELUH YANG KUAT'. Berhati-hati untuk tidak bertanya apa yang salah selepas 'MENGELUH YANG KUAT' kerana ini hanya akan membuat dia berkata 'TAKDE APA-APA'.

haha..sume2 pkataan neh aku slalu jep sebot kt my MR.NGOKNGEK 2..kdg2 die wat xphm..huu..ag aku bengang klo die wt xphm...haha..pape pon artikel2 yg aku bce arini mmg ade kne mngene ngn aku sedikit sbyk..haha..

.FULLSTOP.
~kehidupan ku musics ku~

Tuesday, July 6, 2010

eh..lolipop laaa~


huuu...kehidupan itu akn menjadi lebeh indah ble dpt mkn lolipopop...haha..merepek merapu menggilaa kn..tp btoi laaaa...
knpe aku tbe2 nk post sal lolipopop neh ha...?plik2~
actually td mse ak nga maen2 kt dpn uma(aiyookk..kantoi maen2 dpn uma...haha..men beskal loo),ak tnmpak de due tige budak kcik hingusan nga mkn lolipopop neh...haha....lps 2 tbe2 aku trigt kat sumone yg pna aku knl....lolipopop la tnde mule psahabatan ktorg....huuu...perkenalan yg hnye xsmpi 3bln neh la mrupekan kngan trindah aku...haha...aku siap bg die lolipop satu bekal tuk die bwk blek sblom ktorg bpisah..n die bg bnde alah yg kt bwh neh..
huu..sdey siot mse tuu......=(
(
ble tgk bebudak hingusan kt tepi jalan td mkn lolipopop neh ak trigat kt die la..ble trigt kisah2 aku ngn die duloo mampu wat aku tsenyumm sengsorang mcm jebon gilaaa~hahaha
die kini jaola ngn aku..tp..we still fren...hope satu ari nnt aku dpt jmpe kamoo my fren...=)
mayb..satu hari nnt..hee...aminn...
hey2 LOLIPOPop..kau tlah mengingatkan aku pada c dia yg jaoo laa...


.FULLSTOP.
~kehidupan ku musicku~

Sunday, July 4, 2010

misi mencarik n mrapatkan my BIG fmily meh..=)

wee..arini mmg ari yg memenatkan..tp mmg happenning glee..kelmarin mama ajak aku dan aye g meeting family kat batu gajah..family belah opah ku yg tchente...aku ponn cam excited je nak g coz tingin gak nk tgk fmily2 ak yg ak xpna tau n knl ponn..iaitu FAMILY KULOP MAT DAUD..nme oyang ak neh..
ktorg g batu gajah td ngn makyang aunty liza n mama..umah kat batu gajah neh ak pnah g skali..umah tokcik aku..abg tiri opah aku..huu..
masuk2 je umah tokcik td..waaa~happenning gleee laa..sume geng2 org tue je..oooppss..bkn tue..tp berumur...hee...sdp cket..aku ngn aye je golongan ank2 dare yg ade tym gathering 2..hee..beselaa..zaman skg neh da rmai ank muda yg xske ikot parents dorg g jmpe sdare mare jao2 dorg..bak kte dorg xsyiook la..geng ngn
org tue..dga ckp2 org tue...tp bg aku ngn aye oke wat..at least kte ley knl spe sdare2 atok2 oyang2 kte...n ley dga cte org2 dlu..blaja bhase2 pior perak yg xpna kte tauu..klaka gle..
fmily gathering neh dcadangkan tokcik..katenye die nk wat family day..so..meeting td sbb nk lantik ajk2 utk family day yg bakal diadakan pd 2.10.2010 kt kg.ngok kuale kangsar..waa~ak xpna dga n xpna gtau ponn ak ade kg kt citu..haha
smentare dorg nga bincang2 psl family day yg bkl diadakan neh ak ngn aye ape ag..gdix tymmm..!



mse fmily gathering neh aku tgk mama makyang n aunty liza sndrik ponn xknl sgt spupu2,pakcik2 dorg..inikan pule aku ngn aye..ag la ktorg xknl langsung..melalui fmily gathering arini dorg mule knl n igt blek siape2..huhu..da lpe gamaknye...padahal mase kcik2 slalu maen2 skali..hehe..aku ngn aye hanye mampu mndengar n melihat telatah atok2,pakcik2,n makcik2 ble dorg trigt kisah2 dlu...klaka..tbe2 ak tpkir..cmnela ble ak da tue nnt ye..adekah ank2,cucu2 n cicik2 aku akan kenal family2 dorg neh..besar rupenye family aku neh..
korg nk tau x ape yg terlintas dlm pale otak aku mse aku tgk gelagat2 dorg neh?aku tpkir..cmne la ble ak da tue nnt ye..hee..
btemu kembali n bgelak n bmesre kembali ngn spupu2 sdare dlm umo yg agk mningkat o sng ckp le gtue..haha..sti klaka..tgelak skjp aku td ble tbyg ak plak yg jd cam dorg...neh antare gamba2 yg sempat aku snap mse dorg tga bmesre2 bgelak2 ktawe..=)
have a look at diz......=)


pic yg kt bwh neh la tokcik kami..aye gdixx n bgge bgamba ngn tokcik die kowt..yela..kezen2 rpt ktorg ponn xpna jmpe tokcik neh kot..so yg len jgn jeles..haha..
tokcik neh abg tiri arwah opah..tokcik ngn arwah opah sbape tp laen ibu..
hee..phm2 le..org dlu2 kn gemor beno kawen byk2 neh..nk djadikan cte mak arwah opah dlu iaitu oyang aku neh 5 kali kawen kot...hehe..salute glee la kt oyang aku neh..aku ponn pelikk laa..lalu btanye mama...mama n makyang ponn bkak la cte..hee..aku n aye mnjadik pndga setie..mama ckp oyang aku dlu lawa glee laa..bak kate org mude skg HOWT abes gituu~hee..orgnye putih gebuu...lesung pipit due dlm..mke bujur sirih..manes je..ble mara ponn still nmpk lawa..waa~
tringin lak nk tgk muke oyang aku 2...
die syik kawen cerai kawen cerai...bkn ape..mama kate oyang slalu kne tipoo..yela..byk pemuda2 jejake2 tampan minat kat die..ajak kawen tp mngaku single kt oyang..lps kawen bru oyang dpt tauuu..lps 2 ape lg..oyang ponn bkate.."kande..ceraikan dinde..dinde xsggup dmadukan.."haha..konon2nye mcm 2 la oyang ckp..abes je iddah oyang kawen laen..makyang ckp ade je laki yg msuk meminang..hahaha~hebat btoi laa....
patotla kluarge aku rmai glee..silap2 satu ari nnt xsdr ank2 aku kawen ngn sdare2 jao aku yg ade kait mngait..hee...
tgk pic bwh neh..tokcik nga tunjuk kt ktorg nme2 fmily2 aku..berakar2..bercabang2..rajin tokcik wat n list2kn nme2 family2 besa die..bkn ape..katenye die xnk family besa neh bpecah2...itu sbb die nk adekan family day tbesa neh..hehe

papepon arini mcm2 cte aku tauu psl family besar aku..mcm2...aku ngn aye dpt blajo bhase pior perak jugak..hee..belah kuale kangsar ngn parit ponn ade rpenyee..tp blh parit neh dorg mnetap kt pasir puteh...rpe2nye bruu ak sdr yg aku blum ckup mngetahui bahase n loghat perak sbenonye..byk ag yg aku xtauu..arini aku blajo pkataan JEREBON..hahaha
klako kn ble dga..seyes tcengang ble aku dgoo nyee..nak tauu x ape itu jerebon sebenanye..
jerebon 2 mcm satu bende yg dilepuk atau dletakkn satu tmpt dlm keaadaan yg xelok o xkemas..contoh cm kaen yg xlipat ag 2..kte cmpak je die..2 nmenye jerebon le...contoh ayt.."apesei kaen baju 2 dibiookan jerebon mcm 2?"haha..klaka kn?
nnt aku akn cbe mpelajari loghat perak neh ngn lebih mdalam ag..n maybe next post aku akn cte sal loghat2 perak yg ak da kaji.,..hee...

k la..i2 jela yg aku share..ape2 ponn arini mmg happenning glee laa..mcm2 cte yg ak dpt tauu n bnde baru yg aku dpt blajaa..thanx to makyang n aunty liza coz amek mama aku n aye..cian ktorg da xde transpot n driver..driver ktorg da smbng degree kt uthm..haha

.fullstop.
~musics ku kehidupan ku~

Friday, July 2, 2010

adooi..suda berhabuk..=p


waaa...lme2 gle ak tinggalkan blog ak neh...haha..cian die..
da agak berhabuuk~~
huuk2~
inilah jadinye klo kte wat satu bnde 2 yg xconsistent..haha..bkn ape..
agk bz n tiade mase tiade hati tiade idea utk merepek merapuu menggilaaa laa...
heee..
so skg mse ak mbersihkan sgale habuk dblog ak neh..n m'update sgale2nye...
huuu...
mari..

Saturday, November 21, 2009

butterfly fly away..:)


You tuck me in,
Turn out the light
keep me safe and sound at night
little girls depend on things like that

Brush my teeth and combed my hair
had to drive me everywhere
you were always there when I looked back

You had to do it all alone
Make a live, make a home
Must have been as hard as it could be

And when I couldn't sleep at night
Scare things wouldn't turn out right
you would hold my hand and sing to me

Caterpillar in the tree, how you wonder who you'll be
can't go far but you can always dream
Wish you may and wish you mine
don't you worry hold on tight.
I promise you there will come a day
Butterfly Fly Away
Butterfly Fly Away (butterfly fly away)

Catch your wing now you cant stay
Take those dreams and make them all come true
Butterfly Fly Away (butterfly fly away)
We been waiting for this day
All along and know just what to do
Butterfly,Butterfly,Butterfly,
Butterfly Fly Away




lagu nie sye creditkn tuk PUAN ASIAH BT. AHMAD TAHIR..=)
sesungguhnya die tlh membesarkn sye dgn pnoh kaseh syg..tmbh2 lg ble abh mninggalkan ktorg..
cian mama jge ktorg 7bradik yg bduyun2 nie sorg2..da le die seorg yg kenit2..hehe
THANx a lot MAMA..!
npe ak tbe2 amek lgu nie ek..nta..td dga2 lagu tbe2 tjmpe lak lgu nie..
lgpon..ak skunk nk idop mcm BUTTERFLY..dr khidupan yg buruk ke khidupan yg begitu INDAH..ceeh..
drpd ulat bulu yg hodoh 2 tbe2 akan jd seekor rame2 yg cantek + cun gle 2...ak nk jd cam2..
nk bentuk dri ak jd sorg yg cantek + cun dr sgale aspek..kpandaian ak..kbolehan ak...n bla..bla...bla...ak nk org kagum tgok keindahan dri ak nie...
hope so..ni impian ak nie..=)
tp BUTTERFLY nie cpt mati...cmne nie..xpe2..ak nk jd BUTTERFLY yg idop lme cket..haha.
mrepek..merapuu..menggilaa sye ini kn..kn2..?
2 jela tuk arini...BUTTERFLY FLY AWAY dear..:)

Friday, November 20, 2009

wat a bored day..?


6.30 a.m
bgon dr ats katil aye(adk ak) yg xbpe nk empuk 2..cian ak..xde katil abg AMEK..!
smyg subuh..kejot "KWN2" bgon subuh..
bgon2..hehe..
ak mmg ske kejot org bgon tdo...
huui~
tp kdg2 tbabas gak..kdg2 "KWN2" yg kejotkn..hee~
pas smyg..ape lg..
mnuju ke katil yg keras 2..sambong TDO blek..

10.00 a.m
bgon tdo slps dkejotkan oleh mama sye yg garang..
die mmg pntang ank2 dare die bgon lmbt..
oo0pss..sorie mama..xsngaje arinie bgon lmbt..
hehe..
mandi2..

11.00 a.m
sidai kaen yg belambak2 2..aduuh..
biase la..family yg rajin tuka2 bju..pkai skjp pas2 cbut tros ltk dlm baldi 2..
pnt2 nk bsoh..eceh..xpnt pon..mesin yg pnt..sian die kn...
hehe..
da 2 ari xsidai kaen..ujan la..
cmne nk sidai..2 yg belambak2 2..
haaaoih..

12.00 p.m
kemas uma..aiyo0..da tga ari bru nk kms uma..
hehe..
syioo0k..
sapu2..mop2..lap2...cuci2..
n arini telebey rjin lak..cuci toilet yg bkarat2 2..
aiyo00..koto...hehe..
bkn tlebey rjin 2..tp da xde keje nk wt kn..
hehe..

1.00 p.m
mkn tym..huu~
nie part yg pling best..
bekpes kul 1.00 p.m waktu malaysie...haha~
xpnh dbuat org kn..
then smyg..



2.00 p.m
on9..on9..huh!
facebook..facebook..
myspace..myspace..
huh!bosan da..
crik bende len yg nk dwat..
yey!melalak..
bez gle..aye g skola..so. duk blik sorg2 melalak melolong ngn syioo0k nye..
crik2 lirik2 lgu peberet ak kt tenet..
download lgu..then..
ehem...NYANYI tym..!
huu~lalalal...smpe tekak ak nie kering..
ahaha
nie la waktu plg syiok skali..


3.30 p.m
eyh2..tbe2 ngntok plak..
katil2 memanggil da plak..
ape lg..tutop laptop..
KECEPEEK..!
make melekat le tubuh ku yg xbpe nk SEKSI nie kt katil 2...
ahaha..
tdo0 tym..!
ZZZZZzzz.....:))


6.00 p.m
aaaa...syedap gle tdo0..
nikmat2..
bgon2...
smyg asr..smbg2 ngn mama n abg..
lapa..
amek kunci moto..
bro00m2...g kdai ble roti...
hehe..


8.00 p.m
mandi2..smyg2..
huu~
on9 sbntr..
aiyo00..bosan..
xde spe yg on9..
tutop laptop..abeh cte..

9.00 p.m
bkak tb..
eyh2..de cte industan bes la...
haaa..layann la..
pe lg..
abg pon turut serta..
ahaha..
xley bla..
lme da xlayan cte industan nih...
ngee~

12.00 p.m
cte industan 2 abeh laa...
sdey gle....
abg NANGES..!haha..
xdelaaa..joking...ak yg mngeluarkn air mte la..
tp cket je..
xbyk..hehe

1.00 a.m
amek laptop..
bkak..
n ape lg..
on9 lg...
2 jela keje ak...
hahaha..


haaih..cuti yg btoi2 mbosankn..tp...
arini...sumthing yg jd kt ak..i'm not sure whether it is gud or bad..
haaih..hehe..tbe2 tringin nk jd rame2 lak..butterfly fly away...syi0ook..:)